Webbapplikationer

-färdiga hjälpmedel för din webbsida

Vi har ett antal färdiga webbapplikationer som snabbt kan installeras på din webbsida för att ge den utökad funktionalitet. Då dessa applikationer redan är färdigutvecklade kostar de betydligt mindre än om motsvarande applikation skulle nyutvecklas. Kontakta oss för priser och mer information. Här nedan följer en kort beskrivning av de olika applikationerna:

Nyhetslöp (Länksida/FAQ/Ordlista)

En av nycklarna till framgång på nätet är att man har en levande hemsida som uppdateras ofta. Visst vore det smidigt om du själv snabbt kunde lägga upp nyheter på din hemsida utan att behöva krångla med filöverföring, programmering och annat. Med hjälp av Asplands nyhetslöp är detta möjligt. I ett enkelt webbgränssnitt fyller du i nyhetens datum, rubrik och innehåll. Sedan är det bara att trycka på knappen så dyker allting upp direkt på din webbsida. Ett exempel på hur det ser ut hittar du hos Blueberry språkresebyrå.

Du kan sedan lätt göra ändringar och ta bort nyheter. Snabbmenyn för nyheterna kan du inkludera vart du vill på din hemsida. Den här applikationen kan också användas för att göra FAQ-sidor (vanliga frågor), länksidor, ordlistor och dylika sidor.

Publiceringssystem

Tillsammans med en samarbetspartner kan Aspland erbjuda ditt företag ett publiceringssystem som ger dig full kontroll över dina webbsidor. Du kan ändra menyer, skapa nya sidor och lägga till ny text och redigera i stort sett allt på dina webbsidor i ett mycket enkelt och användarvänligt gränssnitt. Du behöver inte ha några kunskaper om html, filöverföring eller andra tekniker. Det hela påminner om att arbeta i Microsofts Word. I tjänsten ingår också webbhotell.

Julkalender

Liva upp din webbsida med en julkalender. I varje lucka kan du berätta mer om ditt företag, komma med ett erbjudande, introducera en medarbetare eller något annat kul. Om du gör lite reklam för din julkalender och har ett tilltalande innehåll så kan du locka dina kunder att besöka din webbsida 24 dagar i rad!

Med Asplands julkalenderapplikation kan du snabbt lägga upp en julkalender på din egen webbsida. Det enda du behöver göra är att plocka fram bilder och skriva texter till de olika luckorna. Allt behöver inte ens vara klart till den 1/12. Eftersom det inte går att tjuvöppna några luckor kan du fylla på kalendern med innehåll allt eftersom. Läs mer på sidan julkalender online.

Aspland webboptimering
Startsidan Kontakt Om Aspland                        
Aspland webboptimering