Sökmotoroptimering

– gör din webbsida synlig i sökmotorerna

Sökmotoroptimering handlar helt enkelt om att få en webbsida listad högt upp i sökmotorerna på relevanta sökord. Vi kan analysera din sidas sökbarhet och sökmotoroptimera den åt dig eller utbilda dig i hur du gör det själv.

Hur går det till?

  1. Nyckelordsanalys: Det första du måste göra är att välja vilka sökord du vill bli hittad på. Detta är det allra viktigaste steget inom sökmotoroptimering. Slarvar man här så kan man lika gärna strunta i resten. Det är ingen idé att optimera en webbsida för ord som folk inte söker på. Många företagare stirrar sig också blinda på ett enda sökord.
  2. Grundläggande sökmotoroptimering: Här anpassas sidans kod så att sökmotorerna förstår vad den handlar om. Det viktigaste är att din webbsida har ett bra innehåll. Rätt utfört räcker den grundläggande optimeringen ganska långt.
  3. Länkstrategier: När den grundläggande optimeringen är utförd är det dags att anmäla sidan till relevanta sökmotorer och kataloger samt börja jobba på länkstrategier som kommer att öka din webbsidas popularitet.
  4. Spetsoptimering: om det är stor konkurrens om dina sökord kan det vara aktuellt att utföra vad vi kallar spetsoptimering för att försöka klättra några placeringar till i sökmotorerna. Här gäller det dock att veta vad man gör det gäller att hålla sig till vad som är tillåtet. Genom att bryta mot sökmotorernas regler kan sökmotoroptimerare få en webbsida att vinna kortsiktiga fördelar i sökmotorerna. Om fusket upptäcks riskerar dock sidan att bli utslängd ur sökmotorerna, på obestämd framtid. Aspland webboptimering använder inga otillåtna medel i sin sökmotoroptimering.
  5. Internetmarknadsföring: ofta kan det löna sig att komplettera sin sökmotornärvaro med annonsering på relevanta sökord.

Låter det krångligt? Aspland webboptimering kan hjälpa dig med sökmotoroptimeringen i alla eller några av stegen ovan. Antingen gör vi optimeringen åt er eller också ger vi er utbildning inom sökomotoroptimering med konkreta tips på hur ni förbättrar er webbsida ur sökmotorhänseende.

Hur vet du att Aspland är bra på sökmotoroptimering?

Gå in på Google och sök på fraser som webboptimering, sökmotorutbildning, webbapplikationer eller julkalender online och se vart du hittar www.aspland.se

Priser och beställning

Aspland tar betalat per timme. Priset beror bl.a. på hur snart jobbet ska göras. Hur många timmar som krävs för att sökmotoroptimera en webbsida beror på hur stor sidan är, vilken kondition den är i i dagsläget, hur omfattande optimering som ska göras, hur uppföljningen ska skötas etc. Kontakta Aspland för mer information.

Sökmotoroptimering - till sidans topp

Aspland webboptimering
Startsidan Kontakt Om Aspland                        
Aspland webboptimering