Om Aspland webboptimering

Jag som driver Aspland heter Johan Asplund. Jag har arbetat aktivt med webben sedan år 2000 både privat och yrkesmässigt. I grund och botten är jag utbildad gymnasielärare kompletterat med studier i data och systemvetenskap.
     Jag brinner för webben och dess blandning av IT och humanism. En webbsida består av en kombination av text, kod och design som alla måste samspela för att skapa en väl fungerande helhet. Webben är ett fantastiskt medium om man utnyttjar det rätt. Målsättningen med Aspland är att hjälpa mindre företag till framgång på nätet till rimliga priser.

Varför Aspland?

Det finns massor av olika webbföretag så varför ska du välja just Aspland? Din webbsida är en viktig investering så jämför gärna flera olika alternativ. Här finner du några argument för att välja Aspland:

    I topp på Google: Hur vet du att ett företag är bra på sökmotoroptimering? Sök på Google på ord som webboptimering, sökmotorutbildning eller webbapplikationer och se var du hittar Aspland.

    Helheten: Vi ser webben som en helhet där olika element samarbetar. Om du anlitar ett företag som bara sysslar med t.ex. sökmotoroptimering finns risken att de omedvetet försämrar din sidas användarvänlighet samtidigt som sökbarheten förbättras. Vi strävar efter att optimera din webbsida ur alla viktiga aspekter.

    Priset: Aspland vänder sig till små och medelstora företag som har förstått värdet av att ha en stark Internetnärvaro men inte har råd att anlita de stora webbkonsultföretagen. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Vi tar bara betalt per timme om inget annat avtalas. Du behöver inte betala några höga start- eller månadskostnader till ett företag du inte känner till.

    Personligt och tryggt: Aspland är ett litet företag där du får ett personligt bemötande. Vi skräddarsyr en webblösning utifrån dina önskemål. Om du av någon anledning vill byta webbleverantör får du inga problem från oss.

Testa oss

Är du fortfarande osäker? Beställ gärna vår webbanalys så gör vi en grundlig genomgång av dina webbsidor samtidigt som du får en ordentlig chans att se hur vi arbetar utan att binda upp dig för några andra kostnader. Tveka inte att ta kontakta oss om du har några frågor.

Johan Asplund

Några företag som anlitat Aspland:

Blueberry World Wide

Viasat

Wella

Danske Bank

Språkreisebyrået

Nordendäck

Cafébar

Exempel på sajter som Aspland arbetat med:

Blueberry språkresor

GapYear utomlands

Combi Heat värmeprodukter
Vedpanna Unikum

MUG marknads­undersökningar och medarbetar­undersökningar i Göteborg

Adaora Consult

Ltx Consulting

Veckans bild

Cooly dryckeskylaren

Aspland webboptimering
Startsidan Kontakt Om Aspland                       
Aspland webboptimering